Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny handlare i Västanfors

Nu tackar Lars Melin för sig och lämnar butiken. I stället blir Stefan Barklund som ska driva Ica Fontänen i Västanfors i fortsättningen.

Annons
Ägarbyte. Lars Melin, till vänster, lämnar nycklarna till Stefan Barklund som nu tar över Fontänen.

– Det är dags för nya utmaningar, säger Stefan Barklund.

Fagersta. Våren 1996 tog Lars Melin över butiken intill riksvägen. Just läget var en av anledningarna till att Lars Melin tillsammans med hustrun Ingegerd bytte Ludvika mot Västanfors.

– Jag gillade butiken, såg potentialen i den. Nu har jag uppfyllt mina visioner, byggt om, blivit postombud och fått in spelservice i butiken, säger Lars Melin.

– Nu ska vi först landa, känna att vi har slutat. Sedan är jag engagerad i en rad föreningar, och där tänker jag lägga mer tid nu.

Så när nu 2014 inleds är det 47-årige västeråsaren Stefan Barklund som tar över som handlare. Barklund började som 15-åring på Ica i Skultuna, blev sin egen när han tog över butiken i Virsbo, och drev den under fyra innan han återvände till Skultuna som butiksägare.

– Nu söker jag nya utmaningar. Fontänen är en lite större butik. Jag tycker om att arbeta med personalen, jag har spelat hockey, och gillar det här med lagbygge. Och ja, jag har varit i Fagersta och mött FAIK, säger Barklund och skrattar.

Nu väntar möten med nya kunder för Barklund.

– Vilka förändringar det blir i butiken är för tidigt att säga, säger Barklund.

[email protected]

0223-466 19

Jörgen Hjerpe

Mer läsning

Annons