Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny hemsida förenklar kontakt med NVK

NVK:s hemsida har förra veckan ett nytt utseende och nya funktioner.

Annons

– Det vi tycker är viktigt är möjligheten att komma i kontakt med oss på NVK oavsett om det gäller en fråga, synpunkt, eller felanmälan, säger Linda Halldin-Normann, som är utredare på NVK, Norra Västmanlands kommunalteknikförbund.

På den nya hemsidan når besökaren de tre kontaktformulären via en orange flik högt upp på startsidan. Där väljer besökaren formulär beroende på om man vill lämna synpunkter, felanmäla eller ställa en fråga. Det betyder att man inte längre behöver använda sin e-postadress för att kontakta NVK via internet.

– Vi vill att man enkelt ska kunna komma i kontakt med oss utanför kontorstid via mobilsurf och slippa logga in på sin e-post, säger Linda Halldin-Normann.

Det var när NVK skulle göra om sin hemsida på en ny plattform som man passade på att ge den både nytt utseende och nya funktioner.

Utöver kontaktformulären har också annan användbar information gjorts mer lättillgänglig via snabbvalsflikar på startsidan.

Via fliken Aktuella arbeten ska det vara möjligt att se var det pågår grävarbeten och hur lång tid arbetena beräknas ta.

– Målsättningen är att löpande uppdatera gatuarbeten och vad vi gör i övrig verksamhet i parker och lekparker, säger Linda Halldin-Normann.

Här kommer du till den nya hemsidan. 

Mer läsning

Annons