Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Per-Ols krossade Sala i innebandypremiären

Per-Ols bjöd på en riktig utklassning i seriepremiären. Sala IBF hade ingenting att sätta emot när Per-Ols vann med 12-1.

Annons
Jonas Sandbergs Per-Ols imponerade i seriepremiären. Sandberg hängde två av tolv hemmamål mot Sala IBF.

Innebandy. Oj, oj, oj vad Per-Ols herrar imponerade i seriepremiären mot Sala IBF. Gästerna hade inte skuggan av en chans mot ett taggat hemmalag. 12-1 (0-0, 6-1, 6-0) blev slutresultatet. Siffror som till och med kunde ha varit större!

Per-Ols tryckte gasen i botten från start i premiärmatchen. Sala hängde inte alls med utan fick inrikta sig på försvarsspel från första nedsläpp.

Hemmakillarna dominerade den första perioden stort, men en tät bortamålvakt höll bollarna utanför mållinjen första 20 minuterna. Skotten 12-2 vittnar om hur den första akten såg ut.

Per-Ols fortsatte sedan trycka på även i den andra perioden och då kom också målen.

I den sjätte minuten gjorde Adam Wengrud Per-Ols första seriemål i år, framspelad av finurlige Magnus Bäckman.

Det var då bara början på en riktig utskåpning. När perioden var över hade hemmalaget mäktat med fem mål till och det stod stabila 6-1 på resultattavlan inför sista.

Även där var det fortsatt Per-Olstryck. Trots att segern sedan länge var säkrad så slog man inte av på takten. Man fortsatte sin frejdiga offensiv och gjorde mål efter mål mot ett överkört bortalag.

Lagkaptenen och måltjuven Daniel Snickars var värst i hemmalaget med fyra kassar.

Läs mer i måndagens tidning.

Mer läsning

Annons