Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polis fick larm om pistolman i Norberg

Det var stökigt i Bolagshagen i Norberg under natten mot torsdagen. Vid flera tillfällen fick polisen rycka ut. Flera personer uppgav bland annat att de hade sett en man som gick omkring med en pistol.

Annons

NORBERG. De som larmade polisen sa att det var allmänt stökigt i området, och flera av dem hade sett mannen med pistolen.

När polisen kom dit, vid ettiden på natten, kontrollerades tre personer, men patrullen kunde inte hitta något vapen. Enligt polisen ville de vittnen som hade ringt inte samarbeta och uppge något signalement. Därför åkte patrullen därifrån.

Bara någon timme senare var det dock dags igen. Återigen ringde personer i området polisen och sa att en man rörde sig i trappuppgångarna och uppträdde hotfullt. Enligt den patrull som åkte dit igen var det svårt att ta reda på vad som hade hänt, eftersom de vittnen som fanns fortfarande inte ville samarbeta.

Till slut hittade polisen en kvinna i området som berättade att det som låg bakom händelserna var en fest som hade spårat ur. Två män hade börjat bråka och enligt kvinnan tog en av männen strypgrepp på henne när hon gick emellan för att stoppa bråket. Hon ska inte ha blivit allvarligt skadad.

Nattens händelser mynnade ut i en polisanmälan om misshandel.

Mer läsning

Annons