Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rachid vill att allaska känna sig välkomna

The Green Mans nya ägare Rachid Ali börjar känna sig varm i kläderna och utökar nu både sortiment och öppettider ordentligt.

Annons

Redan utanför restaurang The Green Man ser man förändringen. Entrén har fått sig ett ordentligt lyft i form av en handikappanpassad ingång. Väl inne doftar det nymålat och de tidigare mörka väggarna och taket har ljusats upp. Barerna är välfyllda och i ett av hörnen står fyra sprillans nya enarmadebanditer.

– Vi har målat, spacklat, lackat och gjort om det mesta, rent utseendemässigt, berättar Rachid och går för att hämta kaffe.

Han hade nyss besök av hälsovårdsnämnden som ville kolla så det nya köket var okej, och det var det.

– Det har inte riktigt gått enligt planerna. Det var mycket att göra med själva uppfräschningen av lokalerna och det har tagit mycket tid. Men nu hoppas jag att i augusti kunna börja servera luncher och ordna temakvällar med till exempel grillmeny, säger Rachid.

Han är glad över att gästerna har varit positiva till hans idéer och planer.

– Det är så roligt att höra att det är många som är nöjda.

Nu senast var rapparen BYZ på besök och lockade den yngre publiken. Men Rachid är mån om att alla ska känna sig välkomna, oavsett ålder.

– Jag vill att alla ska kunna komma hit och ha det trevlig och känna sig välkomna. Alla gäster ska få sin egen dag. Det kommer inte alltid att vara åldersgräns 18, utan även 25 och kanske 30, säger han.

Läs mer i fredagens tidning.

Annons