Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slagsmål med basebollträ

Två män har anmält varandra för misshandel. Den ena blev slagen med ett basebollträ och fördes med ambulans till sjukhus för sina skador.

Annons

Under onsdagen strax efter klockan 16 kallades polis till Kolarbyn med anledning av ett bråk. När de kom fram såg den en man i 35-årsåldern stå med ett basebollträ i handen som han släppte när pattrullen kom fram.

Enligt anmälan är det en verbal dispyt mellan två grannar som övergått i slagsmål. Den andre, en man i 45-årsåldern, ska ha blivit slagen i ansiktet och eventuellt fått frakturer men det är oklart om det är med basebollträet eller inte. Han fördes med ambulans till sjukhus för sina skador.

Mannen i 35-årsåldern är misstänkt för grov misshandel och brott mot Lagen om knivar och andra farliga föremål genom att ha använt ett baseballträ.

Han har gjort en motanmälan mot mannen i 45-årsåldern som ska ha slagit honom i ansiktet flera gånger. Han hade enligt anmälan svullnad, blåmärken och blodvite i ansiktet. Han menade att han blivit slagen och gick hem till sig och hämtade basebollträet för att freda sig och uttdelade ett slag med det.

Mer läsning

Annons