Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stal cigaretter vid inbrott på Coop

Under natten till tisdag drabbades Coop Extra i Fagersta av inbrott. Mellan 300 och 400 paket cigaretter uppskattas ha stulits.

Annons
Butikschef Malin Åhs vid Coops kundtjänstkiosk. Till höger är cigaretthyllorna som länsades vid inbrottet natten till tisdag.

Tjuven eller tjuvarna tog sig in i Coop genom att krossa en ruta till restaurang Charlie. Därifrån ska de ha tagit sig till kundtjänstkuren i mittgången och brutit upp låset. Inget annat än cigaretter blev stulet.

Läs mer: Fritidshus utsatt för pennstöld

– Vi har inte räknat hur många paket som fattas men uppskattat mellan tummen och pekfingret rör det sig om 300-400 cigarettaskar. Hyllorna hade fyllts på igår, säger butikschef Malin Åhs.

– Det är tråkigt när sånt här händer. Det är så mycket runt omkring som skapar merjobb, säger hon.

Läs mer: Kalsongtjuvar stoppades av polis

Hon tror att tjuven eller tjuvarna inte hunnit med så mycket inne i byggnaden än att ta cigaretterna då larmet gått direkt.

– Allt annat är orört. Det var cigaretterna de var ute efter, säger Malin Åhs.

Läs mer: Bilist körde in i lyktstolpe

Polisen ska ha blivit larmade kvart i två natten till tisdag och polistekniker har varit på plats under morgonen.

Charlies har kunnat ha öppet under morgonen då de snabbt fick en ny ruta på plats. De har vid ett tidigare tillfälle fått en ruta krossad men då var det skadegörelse.

– Det är så onödigt och det tar energi. Jag har annat att göra än att sopa glassplitter, säger Slobodan Krstic, krögare.

Mer läsning

Annons