Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stora vattenmassor i Fagersta

Ovädret har gjort att bilar fastnat vid järnvägsbron. I kvarteret byxkröken har räddningstjänsten jobbat i över två timmar med att få bort stora vattenmassor.

Annons
Vid järnvägsbron i Fagersta var det svårt att ta sig fram på fredagsmorgonen. Bilar fick köra på gångvägen för att inte fastna i vattenmassorna på riksväg 68.

FAGERSTA. Ovädret har gjort att bilar fastnat i vattenmassor på flera håll i Västmanland. I Fagersta har bilar fastnat vid Järnvägsbron på riksväg 68 tidigare på morgonen. Vid 9-tiden på fredagsmorgonen larmades räddningstjänsten till bostadsområdet byxkröken i Fagersta där de jobbat i två timmar med att få undan stora vattenmassor. Vattnet i källaren var över en meter högt när räddningstjänsten kom till platsen och hissen var fylld med vatten. Sedan klockan sju på fredagsmorgonen har räddninstjänsten jobbat med att få undan de stora vattenmassorna.

– Det har runnit ända uppifrån höjden, så dagbrunnarna har inte hunnit med, säger Tobias Eriksson, räddningstjänsten.

– Om man inte har behov av att ge sig ut i trafiken bör man hålla sig inomhus så länge ovädret håller i sig, säger Rune Arvidsson, ställföreträdande räddningschef.

Annons