Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Swedbar och kök får kniven mot strupen

Swedbar kök har under veckan fått professionell hjälp av kocken Alexander Nilson som i TV3:s program Kniven mot strupen hjälper krögare med deras verksamheter.

Annons
I tv-programmet Kniven mot strupen har superkocken Alexander Nilson bara fem dagar på sig att hjälpa krögare att få bättre fart på sin verksamhet. I vår sänds avsnittet då han hjälper Swedbar och kök i Fagersta, på TV3.

FAGERSTA. Ägarna av restaurang Swedbar och kök lämnade i måndags fria tyglar till superkocken Alexander Nilson. På bara fem dagar ska han få fart på Swedbars verksamhet i ett avsnitt av TV3:s hyllade program Kniven mot strupen.

Att ro en restaurang i land är ingen lätt match, det vet de ambitiösa ägarna av Swedbar kök som drivit sin restaurang sedan 2009. Nu ska de förhoppningsvis få bättre ruljans i verksamheten med hjälp av erfarne kocken Alexander Nilson, som i måndags anlände till Fagersta för att dela med sig av sina kunskaper.

När Fagersta-Posten anländer till Swedbar är det full rulle och Alexander kommer ut ur köket iförd kock-kläder.

– Det vanligaste felet krögare gör är att de startar en restaurang utan att ha erfarenhet och utbildning, säger Alexander som gått restaurangskola, lagat mat till världskändisar och arbetat på flera etablerade krogar, bland annat Akvavit i New York.

Läs mer i fredagens tidning.

Mer läsning

Annons