Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre rattfyllor på fredagskvällen

Två män i Norberg försökte smita från polisen sedan de kört in i en trädgård med en mc-cross. Förutom föraren som misstänks för rattfylla, misstänks ytterligare två norra länsbor för drograttfylla.

Annons

FAGERSTA/NORBERG. Vid 19.30-tiden på fredagskvällen stoppades en Norbergare i 40-årsåldern av polisen vid en fordonskontroll. Mannen, som fördes till polisstationen för provtagning och förhör, är misstänkt för drograttfylleri. Närmare fyra timmar senare stoppade polisen en man i 25-årsåldern på riksväg 68 för kontroll. Även han fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör. Norra länsbon misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Strax före midnatt på fredagskvällen körde en mc-cross in i en trädgård på Stålgatan i Norberg. När polisen kom dit försökte de två männen i 25-årsåldern springa i väg från polisen som hann i fatt. En av männen kunde pekas ut som förare av vittnen. Mannen var märkbart påverkad av alkohol och misstänks nu för grovt rattfylleri alternativt rattfylleri. Medpassageraren är inte misstänkt för något brott.

Mer läsning

Annons