Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två bilar i krock vid påfart

Vid 16.30-tiden inkom ett larm om att två personbilar krockade med varann på Brånstaleden vid påfarten mot E18. Två personer är avlidna och en person är skadad.

Annons

Olyckan ska ha inträffat på Brånstaleden vid påfarten till E18 mellan Västerås och Hallstahammar. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen. Två personbilar krockade med varandra, men det är oklart hur olyckan gått till.

Tre personer är inblandade och flera ambulanser var på plats.

- Tre personer är förda med ambulans till lasarettet i Västerås. Bilarna kommer att tas i beslag, säger Ann-Charlotte Israelsson, LKC-befäl hos polisen.

Vid 21.20-tiden kom uppgifter om att två personer omkommit. En 32-årig man och en 35-årig man som är hemmahörande i Dalarna och Gävleborg har avlidit. Polisen har varit där och underrättat anhöriga.

En 31-årig man, som är hemmahörande i Södermanlands län, klarade sig med relativt lindriga skador. Han är kvar på akuten.

-Han var uppe och gick när patrullen var på plats vid akuten, säger Ann-Charlotte Israelsson.

Polisen vet inte hur olyckan har gått till och utredningen lämnas över till Trafikutredningar. Polisen eftersöker vittnen till olyckan eller om det finns någon som kan ha uppgifter att lämna i samband med olyckstillfället.

Mer läsning

Annons