Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ulrik Munther till Norberg i kväll

Melodivestivaltrean Ulrik Munther spelar i Kärrgruveparken i kväll. Tyvärr blev det fel dag i artikeln i papperstidningen.

Annons

Vad vet du om Norberg?– Inte så jättemycket egentligen, men jag tycker generellt att det är väldigt roligt att åka ut till mindre städer och platser som man inte ser i vanliga fall. Det är en stor fördel med jobbet.

Har du några fans i Norberg?– Jag hoppas det, men man vet ju aldrig, några kommer nog, annars för man väl frälsa dom eller nånting, haha. Jag vet inte riktigt var mina största fans finns någonstans men om någon snöar in sig på Ulrik Munther i Norberg så hade ju det varit roligt.

Blir du nervös innan du ska spela?– Absolut blir jag nervös, inte lika mycket som i början, men man blir nervös om man glömmer bort någon textrad men det är bra att vara lite nervös. Det ”keeps you on your feet”. Men man ska ju inte svimma och däcka av nervositet.

Vad önskar du att publiken tar med sig hem efter en av dina spelningar?– Jag önskar att de har blivit underhållna och att det går hem med en go´känsla i kroppen och en bra känsla om mig som artist. Det är roligt om människor som inte lyssnar på mig i vanliga fall börjar gilla min musik efter de har sett mig. Det händer att människor får upp ögonen för mig när de sett mig live eftersom det är mycket dragigare än det är på skiva.

Norbergs kommun har en slogan som går ”Låt dig överraskas ” kommer du överraska någonting?– Jag är inte så jäkla spexig egentligen, men jag ger allt när jag kör och händer det någonting oväntat så hoppar jag gärna på det. Det var en bra slogan, vi kör på den.

Hur många låtar kommer ni att köra?– Vi kommer köra omkring tolv låtar skulle jag tippa, mycket från senaste skivan men några låtar från den äldre också.

Annons