Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vinnarskallar och god stämning under Skinnsbergskampen

Skinnsbergskampen, som tidigare i veckan hotades att ställas in, blev en lyckad tillställning med nio tävlingsinriktade lag.

Annons
Kjell-Arne stänker ner sin lagkamrater i laget Svea Svets, under deltävlingen vattenscooter.

45 personer fördelade i 9 lag, så många tävlade i Skinnsbergskampen under lördagen. När arrangören Tommy Olsson gick ut med att tävlingen hotades att ställa in sköt antalet anmälda deltagare i höjden.

- Vädret har varit så dåligt i sommar, jag tror att det är därför anmälningarna var få. Men folk vill inte att det ska ställas in, så nu blev det ju av och det är vi glada för, säger Tommy Olsson.

Bland de tävlande fanns både nykomlingar och veteraner från förr. Team Fjollträsk, från Stockholm, var revanshsugna efter förra årets placering.

- Förra året kom vi sjua men i år det det vinst som gäller. Och vi har snyggast lagkläder också, säger Cecilia Pettersson.

De nio lagen tävlade under lördagen i grenar som bland annat Jeepåkning, pilbåge och stockdrag. Hur det gick för lagen kan du läsa om i måndagens papperstidning.

Team Fjollträsk, från Stockholm. Från vänster: Leo Lindqvist, Cecilia Pettersson, Linda Klintberg, Nina Johansson och Daniel Persson.

Mer läsning

Annons