Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ambulansutryckning till Midnattssolsrallyt

Vid 9.30-tiden i dag körde en rallybil av vägen i Skinnskatteberg. Ambulans kom till platsen och föraren åkte till sjukhus. 
Lite senare blev en radiojournalist påkörd och fördes till sjukhus.

Annons

- En av förarna har kört av vägen, kört in i en sten och gjort sig illa i ryggen. Förhoppningsvis är det inget allvarligt men vi kör alltid ut en ambulans, säger Robert Gustavsson pressansvarig på Midnattssolsrallyt.

Olyckan inträffade under en av rallyts sträckor som körs mellan Bockhammar och centrala Skinnskatteberg. Det är ännu oklart varför bilen körde av vägen.

Senare under dagen skedde ännu en olycka. En radiojournalist intervjuade förarna vid mållinjen och blev då påkörd av en bil.

- Det ska ha skett i en låg hastighet och vår medicinska personal på plats tog hand om mannen direkt. De bestämde i samråd att han skulle föras till sjukhus för säkerhets skull, säger Robert Gustavsson.

De senaste uppgifterna Robert Gustavsson fått in säger att mannen är på väg från sjukhuset och att han inte fått några allvarliga skador.