Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Andreas Nordström: "Det känns skitkul"

På fredag drar helgens tennisturnering, Västanfors Open, igång. Med i tävlingen finns flera välmeriterade spelare.

Med i startfältet finns bland annat Västanforsliraren Andreas Nordström som går in i turneringen mot Edvin Gustafsson (Falu TK) på fredag kväll. Nordström är också en av de som arrangerar tävlingen tillsammans med Jonas Erland.

- Det känns skitkul att vi har fått ihop ett så pass bra startfält i år. Det är många bra spelare med vilket gör att man själv kanske inte kommer kunna ta sig så långt, men det får man ta, säger Andreas Nordström.

Västanfors tennisklubb har också med Mattias Lorenzson i A-serien. Han spelar i första rundan mot Hannes Fredborg (Borlänge TK).

Förra årets vinnare, August Zetterberg tävlandes för Västerås-Fridnäs TK, finns också med i startfältet. Men vem Andreas Nordström ser som den största stjärnan är Ervin Eleskovic som år 2010 låg på 351:a plats på världsrankingen.

-Han är en riktigt bra spelare. Om han hade legat lika bra till i dag hade han varit Sveriges bästa tennisspelare på rankingen, säger Andreas Nordström.

Bo Persson, Johan Andersson och Jonas Erland, alla från Västanfors TK, spelar med i Herrar B-serien.

För att ta del av speltider och spelscheman finns mer information på http://www.primesite.se/tentour/public/startsida_result.asp.