Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Äntligen är "Sash" tillbaka i Södra

"Jag vill tillföra ett hot mot motståndarnas offensiva planhalva."

Hemmapremiär på Onsjövallen mot Arboga Södra under lördagen. Då får Fagersta Södra en ordentlig förstärkning. Serge ”Sash” Hermann har nämligen landat i Sverige sedan han blivit ledig från sitt studerande på college i USA.

– Det är många aspekter som jag har utvecklat under min tid här. Jag har utvecklat en mycket bättre spelförståelse och den mentala biten otroligt mycket, säger Hermann.

Hermann åker tillbaka till USA och North Carolina först i augusti. Så räkna med att han kommer att växa in i Södras lag och förhoppningsvis bli en kugge. Södras tränare Khoa Mai har hintat om att Hermann kommer att spela i backlinjen. Men själv ser han sig helst som en offensiv spelare.

– Jag hoppas att jag anpassar mig till lagets spelstil. Samt hoppas tillföra kvalitet åt laget. Jag vill tillföra ett hot mot motståndarnas offensiva planhalva både i luften och med min styrka och snabbhet.

– Jag skulle säga att den offensiva planhalvan är optimal för mig. Jag har visat en otroligt bra mål- och spelform under våren här i North Carolina som jag vill fortsätta utveckla och ta med mig hem.