Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VSK värvar landslagsmeriterad mittfältare – från seriekonkurrenten: "Final och guld som räknas"

Hammarbys Anna Fosselius är klar för VSK Bandy.
– Jag känner att jag behöver en nytändning i min satsning och då känns VSK med hall som ett bra alternativ, säger hon till klubbens hemsida.

Annons

Läs mer: Stjärnan stannar i VSK: "Vi har något bra på gång"

Anna Fosselius är klar för SM-tvåan.

Efter ett år i Hammarby har den snart 29 år gamla centrala mittfältaren, Anna Fosselius, valt att skriva på för VSK Bandy. Hon berättar att hon behöver en nytändning och att hon tror sig kunna hitta den i Västerås.

– VSK är ett kul lag att möta. Alltid bra fart på skridskorna och högt passningstempo, det har varit lite hatkärlek, säger Fosselius till klubbens hemsida och fortsätter med att berätta vad målet med nästa års säsong är.

– Jag vill gå till slutspel med VSK och där kan allt hända, men det är final och guld som räknas.

Anna Fosselius kommer bo kvar i Stockholm och därmed pendla till träningar och matcher.

– Vi kunde åka en timme i Stockholm och få träna på rink, det tar en timme till Västerås och jag kommer då få träna i en riktig hall med bra förutsättningar från augusti till mars, säger Fosselius som är uttagen i landslagets observationstrupp, vars stora mål är VM i Kina i januari.

– Jag är väldigt målinriktad på att vinna ett VM-guld. Senaste VM var jag reserv på hemmaplan och det tog väldigt hårt, sedan dess har jag bestämt mig att jag ska vara med i Kina och vinna. Jag gjorde mina första landskamper förra säsongen vilket är ett kvitto att jag ligger hyfsat med.

Mer läsning

Annons