Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bäste målskytten vill se Södra lyfta

"Nu gäller det att vi i laget har fokus på rätt saker".

Annons
Emil Zoltek, Fagersta Södra.

Johan Adamsson har dominerat som bäste målskytt i Fagersta Södra. Men den här vårsäsongen är det Emil Zoltek som nätat mest.

– Jag gjorde en del mål på försäsongen också, säger 21-åringen.

Vårsäsongen bjöd på varierande insatser från Södra. Riktigt bra spel i bland, betydligt sämre i bland. Det syns i tabellen där laget ligger på sjunde plats. Men Södra är trots allt bara sju poäng efter ledande Tortuna.

– Nu gäller det att vi i laget har fokus på rätt saker. Och vi måste jobba som ett lag, säger Emil Zoltek.

Zoltek har svarat för åtta av Södras 31 mål. Med det är han bäste målskytt av division 4-spelarna i den norra länsdelen.

– Det trodde jag kanske inte inför säsongen. Men samtidigt gjorde jag en del mål på försäsongen. Så jag vet att jag kan göra mål, säger Zoltek.

Det visade han dessutom redan förra säsongen med ett hattrick borta mot Hallstahammar. Och ett hat-trick har det blivit i år också. I 5–2-segern mot Arboga Södra på hemmaplan.

Viktigaste målet hittills är annars vänsterskottet i öppningen av andra halvlek mot IFK Västerås. Målet innebar kvittering till 2–2 i en match som Södra vände och till slut vann med 5–2.

– Den satt bra, säger Zoltek.

Skyttetoppen i division 4

12 mål:

9 mål:

8 mål:

6 mål:

17 mål: Daniel Grbic, Hallstahammar.Brandon Wade, Arboga Södra.Andre Garabet, Munktorp, Karwan Saeed Foad, IFK Västerås, Mahad Ibrahim Hussen, Kungsör, Simon Johansson, Tortuna. Emil Zoltek, Fagersta Södra. Dalibor Ivkovic, Skinnskatteberg, Nemanja Plamenic, Arboga Södra, William Klasén, Fagersta Södra.

Annons