Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hon vill att festen regnar bort

Berit Alm tycker att var och en får ha sina intressen, men om man ska kunna döpas och giftas på motorfesten så borde man kunna begravas också.

Annons

De flesta gläds åt att bilarna visa sin nyputsade lack i solsken, men Berit Alm önskar sig regn.

- Det ser ju ut att bli riktigt Power Meet-väder tyvärr, jag hade hoppats att det skulle bli sol nästa vecka när det är över, säger hon.

Berit Alm hette tidigare Lyckstedt och är känd för sitt engagemang mot motorfesten. 2006 deltog hon i tv-programmet 100 höjdare under namnet ”anti-powermeetkvinnan”. Idag kallar hon sig själv pensionär.

- Var och en får ha sina intressen, jag tycker bara att det är synd att cruisingen med de fina bilarna följs av bussar med avskurna tak och andra bilar som inte har där att göra. Varför ska de ha bröllop och dop? Då tycker jag att de ska ha raggarbegravningar också, säger Berit Alm.

Tidigare år har hon varit noga med att de igelkottar som bor vid hennes hus får lugn och ro under Power Meet. Men i år blir det inget igelkottshotell.

- De vaknade för tidigt eftersom vintern var så konstigt, så jag har dåliga nyheter. Men jag sätter ut mat som försvinner så jag tror att det kan finnas en.

Berit Alm kommer vara i Västerås under helgen även i år.

- Men jag kommer fly till min dotters hem på kvällarna och nätterna för att slippa lyssna, säger hon.

Annons