Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var borta en halvtimme från bilen - då hann någon bryta sig in i den

Föraren parkerade bilen på Eskilsbacken i Norberg vid 15-tiden den 31 januari. När personen sedan kom tillbaka en halvtimme senare stod dörren och handskfacket öppet.

Annons

– Någon har tagit sig in i personbilen under en knapp halvtimme då ägaren varit borta från bilen. Ägarne upptäckte det då bilen var olåst, bildörren var öppen och handskfacket stod öppet. Inget är stulet ur bilen, säger Magnus Strömberg, stationsinspektör på Polisen i Fagersta.

På morgonen den 31 januari har det också anmälts en stöld ur en bil som stod parkerad på Stålgatan. Tjuven har tagit sig in i två olåsta bilar och fått med sig en mobilladdare ur en av dem. Det fanns inga skador på bilarna. Det finns inga iakttagelser eller synliga spår efter tjuven.

Även på Svarvargatan i Norberg har någon under natten den 30-31 januari klättrat in i ett inhängnat område och försökt stjäla en av kommunens bilar. En polisanmälan är gjord om försök till tillgripande av fortskaffningsmedel. Någon har försökt få med sig bilen genom att tjuvkoppla den.

– Det syns att de försökt att tjuvkoppla bilen då det var åverkan på instrumentpanel, säger Magnus Strömberg på polisen i Fagersta.

Mer läsning

Annons