Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grov misshandel anmäld i Fagersta

Polisen utreder just nu en misstänkt misshandel och en grov misshandel som ska ha skett i en bostad i Kolarbyn, utanför Fagersta, tidigare i veckan.

Annons

Den misstänkta grova misshandeln har skett inne i en bostad i Kolarbyn och anmäldes klockan 05.00 den 11/1. Det är tre inblandade män som blivit osams inne i bostaden och en man i 40-års åldern fick uppsöka sjukhus för vård.

Samma man i 40-års åldern har också angett en misshandel kvällen den 10/1 som har skett utanför bostaden. Omständigheterna kring misshandeln är polisen förtegen med och båda misshandelsfallen utreds på Utredningsjouren i Västerås.

– Vi har fått in två anmälningar från samma målsägande, en om misshandel och en om grov misshandel, som skett vid två olika tillfällen. Vi utreder ärendet brett och gör just nu kompletterande förhör. Jag kan inte säga mer om omständigheterna eftersom vi utreder det fortfarande, säger Göran Hamrin på utredningsjouren i Västerås.

Polisen har inte gripit någon misstänkt i nuläget eftersom det fortfarande utreds hur misshandeln mot mannen i 40-års åldern har gått till. Men de inblandade ska vara bekanta med varandra.

Annons