Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bil körde av vägen på väg 668 – var tom när räddningspersonal kom fram

Två personer ska enligt ett larm till SOS ha färdats i en bil som körde av vägen på Riksväg 668 strax norr om Västervåla sent på söndagskvällen.
När räddningspersonal kom fram var bilen tom. De inblandade har inte hittats.

Annons

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 22:20. Orsaken till olyckan är ännu okänd, men bilen ska ha kört i diket och enligt uppgifterna till SOS var två personer inblandade. Informationen gjorde också gällande att en person ska ha suttit kvar i bilen efter olyckan, inte vid medvetande till en början, men denne ska sedan ha kvicknat till.

Hos polisens ledningscentral var det under natten mot måndag okänt om de inblandade själv ringt SOS eller om det gjorts av en förbipasserande.

När räddningspersonal kom fram var bilen tom och de inblandade hade lämnat platsen och kunde inte hittas trots sök i området. Det är oklart varför de lämnat och om någon skadats. Ambulans har varit på plats och återgått, utan patient.

– Vi har letat runt i området så de inte har släpat sig ut i skogen eller så, men inte hittat något, säger Ann-Charlotte Israelsson, befäl vid polisens ledningscentral.

Polisen har upprättat en anmälan om trafikolycka.

Mer läsning

Annons