Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilist körde in i lyktstolpe

Polisen har fått in en anmälan om en person som uppger att han kört in i en lyktstolpe på Vintervägen/Kärrvägen i Fagerta.

Annons

Olyckan ska ha skett i fredags, den 6/1, vid korsningen Kärrvägen/Vintervägen i Fagersta och anmäldes efteråt till polisen. Inga poliser var på olycksplatsen.

– Ingen person ska ha skadats och det står inget specifiserat om skador på bilen. Det finns ingen misstanke om brott. Det är mest ett försäkringsärende, säger stationsinspektör Magnus Strömberg.

I övrigt har det varit lugnt med polisanmälningar sedan gårdagen. Här kan du läsa om en man född -83 bland annat misstänks för drograttfylla och hans passagerare som misstänks för ringa narkotikabrott för eget bruk. Både misstänks också för brott mot knivlagen.

– Vi har också fått in en anmälan om en stöld av en damcykel från Västanfors station. Där en okänd gärningsman tillgripit en cykel, säger Strömberg.

Cykelstölden skedde den 5/1 och det ska röra sig om en svart damcykel som var låst vid tillfället. Polisen har inte funnit cykeln.

Mer läsning

Annons