Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blev attackerad två gånger på en helg

En misstänkt gärningsman i 25-årsåldern slog en man i huvudet med en flaska så att han svimmade på en fest i fredags kväll. Tidigt på söndag morgon, samma helg, bröt sig samma gärningsman in i samma brottsofferns hem och misshandlade honom med en kofot.

Annons

Den första misshandeln, som klassas som grov, skedde på en hemmafest som de båda inblandade gästade, rapporterar polisen. Gärningsmannen ska enligt vittnen ha slagit mannen i bakhuvudet med flaskan helt oprovocerat.

Den misshandlade mannen som är i 60-årsåldern fick sårskador i huvudet och fick föras till sjukhus med ambulans. Enligt polisen verkar gärningsmannen och brottsoffret känna varandra sedan tidigare. Gärningsmannen kunde inte gripas i samband med polisens utryckning till platsen.

Två dagar senare, på söndag morgon, så får polisen ett nytt larm. Gärningsmannen som är i 25-årsåldern uppges då ha tvingat sig in i hemmet hos samma man som han under fredagskvällen misstänks ha misshandlat. Där inne ska han ha riktat slag med en kofot mot både huvud och andra kroppsdelar innan han lämnat platsen. Enligt polisen är denna misshandel av allvarligare karaktär än den under fredagskvällen.

Den misstänkte gärningsmannens identitet är av polisen fastställd men är ännu på fri fot. Han är misstänkt för grovt hemfridsbrott samt två fall av grov misshandel.

Annons