Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gammalt och nytt samsas i trädgården

Inomhus flyttar ut och skapar gosig hemtrevnad i trädgården. Ljust och luftigt är trend.

Annons
Teak är en trend som håller i sig när det gäller utemöbler. Denna teaksoffa är från Riise möbler.

Hängmattor och solstolar för lata dagar, stilrena klassiker från skärgården och praktiska picknickbord. Det finns mycket som passar i en trädgård.

Febril aktivitet råder i var och varannan trädgård just nu för att få klart inför sommarstarten. Plötsligt flyttas avskavda soffor och fåtöljer ut från vindar och källare.

Luftig design och ljusa färger känns väldigt rätt. Med minimalism och funktionalism uppnås det perfekta lugnet vi behöver för att slappna av.

Även i sommar dominerar konstrotting, teak, alumi-nium och betong bland materialen.

Stora konstrottingsoffor och fåtöljer för att skapa bekväma matgrupper i det gröna är trendigt även i år. Inomhus flyttar helt enkelt ut. Vi vill ha det ombonat överallt där vi vistas. Årets nya material i dynor och möbler tål fukt och sol ännu bättre än tidigare.

För den som saknar utemöbler och inte vill investera i nya

trendiga, kan loppisar och antikbodar vara ett bra alternativ. Här kan fyndas både billiga och unika möbler och prylar. Med lite ny färg och egen-arbete förvandlas trädgården snabbt till en riktig pärla.

Hammocken är och förblir en stor favorit oberoende vilken skepnad den dyker upp i. Sprillans ny eller begagnad och sliten.

Färger är inne på både plast- och trämöbler. Många kombinerar flera olika färger. Denna saffransgula soffa i trä kommer från Indiska.
Smäckra bord och stolar som är lätta att placera och förvara passar bra för balkongen eller terrassen. Dessa kommer från Åhléns.
Gammal, hederlig hammock från 1980-talet. Lika inne i dag som då. Denna är i privat ägo.
Bord av plast som är lätta flytta med hjälp av handtag. Från Riise möbler.
Annons