Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya avsnitt av "Unika rum"

Udda platser och kreativa lösningar att bli inspirerad av!

Bildspecial: Förnya barnrummet - här hittar du lite inspiration

Sugen på att förnya i barnrummet? Enstaka detaljer kan göra mycket. Formex i Stockholm är en fackmässa för design och inredning. Bostadspuls åkte dit i mitten av januari och spanade in de ny prylarna till barnrummet.

Annons

Ballonglampor från Globen lighting (som har flera återförsäljare). 35 centiimeter hög och 25 centimeter bred och den finns i både vitt och grått.

Den här postern föreställer

Från svenska Mutant kommer dessa saker som är just mutanter mellan leksaker och inredning. Alla produkter är gjorda av naturmaterial. Myrsloken är en fotpall, men går också att rida på eller leka med på andra vis. Avtagbar klädsel och tassar av skinn. Svanen kan vara en kudde eller en leksak och grodan är både fin och rolig.

I Optodesigns monter fanns de här plåtburkarna, som kommer två och två vid köp – en mindre burk i den större. Perfekt som penn- eller småförvaring. Funkar också fint som till exempel kaffeburk, för den lekfulle. Flera återförsäljare. Finns också på alv.se

Göteborgsbaserade företaget Fine little day, med webbshop på finelittleday.com, säljer fina textilier och posters perfekta för barnrummet. Ja, inte bara barnrummet, förresten, utan här finns produkter för flera rum.

Från Kai Copenhagen kommer dessa dockor. De finns på

Hur söta är inte de här lamporna från House of disaster? Företaget från Storbritannien visade upp sig på Formex och var på jakt efter återförsäljare.

Mer läsning

Annons

Nya avsnitt av "Hemma hos"

Inspireras av planlösningar, inredning och färgval!