Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Britternas bästa stränder

Funderar du på att bada i England i sommar? Här är tio av
landets mest populära stränder.

En varm sommar har fått många britter att söka sig till stränderna. Och en hel del av alla som badar checkar samtidigt in var de är på Facebook. Nu avslöjar företaget vilka stränder som verkar populärast bland användarna. Det är stranden i Bournemouth som flest pratar om på sajten. Efter det kommer Blackpools Pleasure Beach Resort, Weymouth Beach och Blackpool Beach.

Användandet av den sociala sajten i mobilen har gått upp för britterna i år, vilket har gjort att allt fler delar sina semesterbilder. Försäkringsföretag har dock varnat om att det kan vara riskabelt att säga var man är i sociala medier - eftersom det gör att risken för inbrott i hemmet ökar.

Men för användare som är sugna på tips är det naturligtvis ett bra sätt.

Facebook samarbetar också med Trip Advisor, och genom de två företagen kan man följa sina bekantas semesterfavoriter på nätet.

Här är britternas favoritstränder

Bournemouth Beach

Pleasure Beach Resort

Weymouth Beach

Blackpool Beach

Sandbanks Beach

Fistral Beach

West Wittering Beach

Southport Beach

Yarmouth Seafront

Woolacombe Beach