Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu ett inbrott i Norberg – tjuvar krossade ruta till radhus

På onsdagseftermiddagen upptäckte boende i ett radhus att de haft påhälsning av tjuvar. Det är det sjätte inbrottet som drabbat orten på kort tid.

Annons

Strax efter klockan 14 på onsdagseftermiddagen kallades polis till ett radhus på Sävsparvsvägen i Norberg. Sävsparvsvägen är parallellgata till Gulsparvsvägen där ett inbrott skedde under tisdagen.

De boende i radhuset kom hem och upptäckte att de haft inbrott någon gång mellan i måndags och i dag, onsdag, vid 14-tiden.

Enligt polisen hade tjuvarna tagit sig in i bostaden genom att krossa en ruta i altandörren på baksidan. Tjuvarna hade letat igenom huset, men inte hittat något av värde.

En anmälan om grov stöld har upprättats och en brottplatsundersökning har genomförts. Polisen utreder om detta inbrott har koppling till de andra inbrott som drabbat Norberg den senaste tiden. På bara drygt en vecka har det skett sex inbrott på orten.

Mer om inbrotten i Norberg:

Husägare på sin vakt efter villainbrott: "Kommer dom så kör jag med kryckan"

Polisen har gjort fynd i utredningen av villainbrotten i Norberg

Flera inbrott – två okända män söks av polis

---------------------------------------

Nu har FP:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare –och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera FP:s nya app här.

Annons