Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen varnar: stöldräder i omklädningsrum

Flera personer som tränat i Fagerstahallen har drabbats av stölder senaste veckorna.

Annons

Under tiden som det slits med konditionen och förbränns kalorier i träningshallarna och simbassängen så finns det personer som besöker Fagerstahallen i ett mindre ädelt syfte. I omklädningsrummen genomsöker de såväl kläder som innehållet i de skåp som de brutit upp. Därefter försvinner de med utvalda föremål.

Sammanlagt rör det sig om drygt 10 polisanmälda stölder. Bara den här veckan har tre stycken tillkommit i statistiken. Mellan klockan nio och tio på måndagsmorgonen stals ett par hörlurar värda 400 kronor från ett skåp, och på torsdagen kom en man in till polisreceptionen och berättade att han blivit av med ägodelar på samma ställe. Vad exakt som stulits vid det tillfället är okänt då mannen ska återkomma med den uppgiften.

Omfattningen och tillvägagångssättet ger enligt polisen indikationer på att det högt troligt handlar om minst två personer utför stölderna. Tillsammans även vid själva utförandet av stölderna eller att de i alla fall har ett samröre. Polisen uppmanar alla som besöker hallen att vara uppmärksamma om de ser något avvikande samt att i möjligaste mån lämna värdesaker hemma.

Annons