Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bruten Jukkola öppnar för Blom

När Mathias Jukkola tvingas gå gipsad gör i stället en hemvändare comeback i FAIK. Victor Blom går rakt in i en femma i dagens match.

Fagersta AIK:s Mathias Jukkola bröt i söndagens match mot Grums IK handleden efter att han blivit träffad av en puck. Nu väntar tre veckor med gips innan han kan börja använda handleden igen.

– Det var riktigt synd. Jukkola blir bara bättre och bättre. Det är ett rejält avbräck för oss, säger FAIK:s tränare Mattias Karlsson.

Till dagens hemmamatch mot IFK Hallsberg ersätts dock Jukkola av en hemvändare. 18-årige Victor Blom, som just nu spelar i Falu IF, lånas ut till moderklubben FAIK.

– Det ska bli riktigt kul. Det är kul att vara hemma igen, säger Blom som förväntas medverka på söndag borta mot Köping också.

Backen, som har bra spelsinne, går direkt in i en femma i dag och kommer att spela tillsammans med Daniel Sjöö. I går gjorde han sin första träning med laget.

– Han såg rörlig och fin ut. Det ska bli kul att se hur han är på matchen, säger Mattias Karlsson.