Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Chefredaktören: Därför sänder vi alla Fagersta Södras matcher i sommar

Coronapandemin har ritat om tillvaron för de allra flesta på väldigt många sätt. För fotbollens del var det länge oklart om lagen ens skulle kunna resa till matcherna. Men så kom beskedet: Folkhälsomyndigheten lättar på reserestriktionerna från och med 13 juni.

"Äntligen!", kände nog många. Däremot blir årets säsong annorlunda på flera sätt. Matcherna kommer nämligen att spelas utan fysisk publik, på grund av de restriktioner som fortfarande gäller. Åtminstone som läget ser ut i dag.

Vi vet att Fagersta Södra har många supportrar. Och vi vet att ni är många som, särskilt efter avancemanget i höstas, vill kunna följa spelet lite extra i år, kanske rentav se alla matcher.

Därför känns det som chefredaktör väldigt bra att kunna berätta att Fagersta-Posten kommer att direktsända samtliga av Södras matcher, både borta och hemma. Från redaktionens sida kommer vi att jobba hårt för att kunna leverera det här till er läsare. Det ser vi fram emot, och det ska bli väldigt roligt.

Det här är en av de största satsningarna vi gör inom ramen för vår lokala fotbollsbevakning. Som prenumerant och FP-läsare kommer du att kunna hänga med direkt från avspark till slutsignal. I varenda match Södra spelar.

Första mötet sker nu på söndag 14 juni klockan 15, borta mot Karlbergs BK. Den matchen kan du se här.

Häng med oss och se till att du har full koll på hur det går för ditt lag i sommar!

Här kan du hitta information om hur du aktiverar ditt plusabonnemang inför premiärmatchen.

Här hittar du listan över alla matcher för säsongen.