Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Chefredaktören: Med er hjälp ska vi bli bättre – tack för alla svar!

Nyligen bad jag er om hjälp; jag ville att ni skulle tycka till om Fagersta-Posten. Det har varit väldigt roligt att se så många svar trilla in från er, dag för dag. Flera av er har dessutom ringt och mejlat och berättat vad ni saknar – och vad ni uppskattar.

Därtill har många intressanta fritextsvar kommit in. Jag har läst dem alla och blivit glad, stolt och motiverad. Det märks tydligt att FP är viktig. Precis som en lokaltidning ska vara.

Några av er har efterlyst fler reportage från det lokala föreningslivet. Vissa av er vill se mer sport och mindre kultur, andra vill ha det precis tvärtom. Jag noterar också att många önskar ännu mer bevakning av kommunala planer, och journalistisk granskning inte bara av politiker och tjänstemän - utan också av näringslivet. Det gör mig glad att ni vill se ännu mer kvalitativ journalistik, för det vill vi också ge er.

En del av det ni skriver att ni saknar gör vi på redaktionen redan mycket utav, men jag konstaterar att ni inte alltid hittar till det på vår sajt, i vår app eller i papperstidningen. Det behöver vi titta närmare på hur vi kan lösa.

Den röda tråden i alla era svar, sammanfattar jag så här: Ni vill att FP ska vara just en lokaltidning som berättar vad som händer, och tar reda på varför. Ni vill läsa mer om våra levande bygder, och om människorna som bor och verkar just här.

Och kring det kan vi enas. Det precis vad jag och redaktionen vill och ska arbeta för. Nu påbörjar vi finliret kring vårt innehåll och vår form. Med er hjälp kommer vi ta oss an den resan ännu bättre rustade.

Tack för att ni vill hjälpa oss att bli bättre!