Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Chefredaktören: Tack för all respons!

Artikel 11 av 11
Utgivarkrönikor – Julia Engström
Visa alla artiklar

Tack till alla er som kom förbi i Vilhelminaparken i torsdags! Så roligt att så många av er kom förbi och hejade på mig och några av FP:s reportrar. Det blev flera intressanta samtal i solskenet. Era tankar och synpunkter är värdefulla för oss!

Det har nu blivit dags för mig att checka ut för semester. Mina närmsta veckor kommer fyllas av flyttpackning. I sommar flyttar jag nämligen om inte till, så åtminstone närmare, Fagersta. Från juli blir Ramnäs min nya hemvist och jag blir västmanlänning igen. Som jag längtat! Förutom att packa upp, rensa ogräs och bada i Kolbäcksån hoppas jag hinna tillryggalägga någon etapp av Bruksleden. Garanterat en fika på hembygdsgården och troligen en våffla vid Eskiln. Någon regnig dag blir det kanske en dagsutflykt utanför länet, till Avesta art.

Nu när halva redaktionen tar ledigt får du som läsare istället bekanta dig med några nya och nygamla namn i spalterna när våra sommarvikarier anländer. Under hela sommaren kommer vi så klart, utöver vardagsnyheter, att bjuda på en hel del spännande och intressant sommarläsning som du kan ta del av antingen i papperstidningen, på vår sajt eller i vår app – där du föredrar att läsa Fagersta-Posten.

I höst, när semestrar och vaccinationer ligger bakom oss, är jag nog inte ensam om att hoppas att vi kan börja träffas igen och komma tillbaka till en något så när normal vardag. Då tar vi nya tag.

Men först vill jag önska er en fantastisk sommar! Hoppas ni får möjlighet att njuta av sol, bad, eller det ni gillar bäst – och tid med era nära och kära.

PS. Om du missade oss i parken men vill tipsa oss om något eller någon som Fagersta-Posten borde skriva om i sommar, så får du gärna höra av dig till oss. Vårt tipsnummer är 0223-466 14. Vill du hellre skicka oss ett tips kan du göra det på fagersta-posten.se/tipsa.