Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Därför känner VSK ingen oro efter blytunga starten: "Klart att vi inte är nöjda"

Annons

Två förluster på de tre första matcherna och 16 baklängesmål. VSK Bandy känner ingen anledning till oro – trots den blytunga elitseriestarten.

- Klart att vi inte är nöjda men vi vet vad vi kan, säger assisterande tränaren Johan Ganebro.

LÄS ÄVEN: VSK-bedrövelsen efter käftsmällen.

Det började med 1–8 borta mot Sandviken i premiären. Följt av en 5–1-seger hemma mot Sirius men missnöje med spelet - och senast en tung 6-7-torsk mot Hammarby på Zinkensdamm.

VSK har fått en oväntat tung start på elitseriesäsongen – men enligt assisterande tränaren Johan Ganebro är det inget som hans lag stressar upp sig över.

- Vi är rätt lugna. Vi vet vad vi kan. Och vi vet var vi står. Det gäller att hålla fokus och jobba på. Göra jobbet varje dag. Vi har presterat bra under hösten men just nu har inte resultaten gått med oss. Som jag sa, vi vet vad vi kan, analyserar Ganebro.

LÄS ÄVEN: Doldisen berättar om sitt första mål.

Hur ser du på att ni har släppt in så pass många mål?

- Klart att vi inte är nöjda med att släppa in 16 mål på tre första matcherna. Det är sånt som kan hända. Vi är inte nöjda med resultaten men det beror inte bara på defensiven.

- Är man bra i sin offensiv har man ofta en bra defensiv. Det har hackat i vårt spel stundtals och då kan det öppna upp sig ytor.

På tisdagskvällen väntar Broberg/Söderhamn på hemmaplan. Ett lag som har radat upp två segrar och en oavgjord.

- Härligt med en ny fajt. Vi är beredda på att det kommer att krävas en rejäl arbetsinsats från vår sida. Vi gillar det läget. Broberg är ett bra lag som har gjort en bra inledning på serien. Blir en tuff match.

VSK-tränaren aviserar inga förändringar i truppen.

Annons