Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har flyttat till nya lokaler

Fagerstas företagshälsa har svidat om till en bättre passform.

Fagersta. Förra våren blev Arbetsmiljögruppen i Svealand AB uppköpta av Avonova Hälsa AB, som också levererar företagshälsovård och som har cirka 100 anslutna företag i norra länsdelen.

I samband med affären sades de tidigare lokalerna på Floravägen, mitt emot Bergslagssjukhuset, upp och verksamheten flyttade till Lasarettsvägen.

– Vi har varit här sedan årsskiftet. Och nu har vi installerat oss och är i full gång. Men vi är samma personal som höll till på Floravägen, säger Astrid Nordström, affärsenhetschef på Avonova i Fagersta.

Hälsa och rehabilitering, hälsoutveckling och arbetsmiljöutveckling hör till Avonovas huvudområden.

– Ren sjukvård får landstinget ta hand om. Men det handlar också om att förebygga, något som vi gör bland annat genom rådgivning, hälsokontroller och hälsoprofilbedömningar, säger Astrid Nordström.

De nya lokalerna, som är där vuxenpsykmottagningen låg förut, passar bättre för verksamheten, tycker hon.

– Lokalerna mitt emot Bergslagssjukhuset var för stora. Här är det mer trivsamt och allt mer samlat, säger Astrid Nordström.