Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Det är inte populistiskt att vara ekonomisk

Kommunallagens rekommendation är 21 ledamöter i fullmäktige, vi är nu 31 i Skinnskatteberg. Att minska antalet till rekommenderade 21 är inte populistiskt utan ekonomiskt.

Socialdemokraterna frågar oss Sverigedemokrater i sin insändare om vi oroar oss för att inte kunna fylla våra stolar i fullmäktige efter valet 2022. Svaret är nej.

Trots att vi under den här mandatperioden har drabbats av tre dödsfall i fullmäktigegruppen så lyckas vi fylla våra stolar.

Det stämmer bra att vi Sverigedemokrater röstade för en marknadsföringssatsning. En liten kommun som Skinnskatteberg behöver sättas på kartan. Vi har så mycket att erbjuda och förhoppningsvis så kan vi locka hit några nya invånare.

Under budgetberedningens möten så var även Socialdemokraterna positivt inställda till marknadsföringssatsningar.

Vi i SD har inte sagt att vi ska tillsätta två nya tjänster, utan att vi ska diskutera detta framöver.

Alla vill vi göra det bästa för Skinnskatteberg, vi har olika lösningar för det, så är det och så kommer det alltid att vara.

Gällande KS-mötet den 16 februari 2021 har deltagandet för omnämnd ledamot skett enligt gällande regler för digitala möten.

Ewa Olsson Bergstedt (SD), gruppledare

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel