Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Fortfarande jättetråkigt, S!

I sitt svar till min debattartikel, skriver Jimmy Fredriksson, Ordförande i S Norberg, att S mer än gärna ställer upp på debatt, fast på vissa villkor. S vill endast debattera på allmän plats och i tätorten, vilket jag tycker är mycket märkligt. Som politiker är man beredd att debattera när- och varsomhelst och faktiskt också om vadsomhelst.

Vår idé med Fraggedalen är att samtliga partier som är representerade i Norbergs kommunfullmäktige, skulle delta. Det handlar inte den här gången om att debattera inför publik, utan att allmänheten ska få chans att "ställa sina politiker mot väggen", samt att en representant från varje parti kortfattat får berätta vad ens parti har gjort sedan valet i september 2018, samt vad ens parti kommer att göra under återstoden av mandatperioden.

Tanken är också att platsen kommer att ändras från år till år.

Igen vill jag poängtera att jag fortfarande tycker det är väldigt synd att S, V och DiN väljer att tacka nej till Fraggedalen. Och jag hoppas att det här är en engångsföreteelse samt att det inte speglar partiernas syn på kommunens ytterområden. Det heter ju ändå "Kommunfullmäktige" och inte "Tätortsfullmäktige". Tack för ordet.

Mattias Björlestrand, ordförande Centerpartiet i Norberg

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel