Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: S slopade oss i EU-debatten på Brinellskolan

 
EU-valet i Västmanland
Visa alla artiklar

Tisdagen 8/5 bjöd NVU in till EU-debatt på Brinellskolan. Inbjudan skedde till kommunalråd, som skulle vidarebefordra till samtliga partier i Norbergs kommun som ställer upp i EU-valet.

Kommunalrådet Johanna Odö (S) valde då, trots NVU:s intention att alla partier skulle vara representerade, att endast bjuda in sitt eget parti (S), samt de två övriga största partier, M och SD. Med den taktiken manövrerar S enkelt ut meningsmotståndare i en debatt inför det stundande EU-valet.

Vad är man egentligen rädd för? Vill man inte ha demokrati, eller vill man ha sin egen regelstyrda demokrati? Vi tycker det är viktigt att delta i debatter, inte minst inför förstagångsväljare, men den här gången berövades vi möjligheten att delta, och det tycker vi är synd. Samtidigt vill vi inte ens tänka tanken på vad man nu från S håll har öppnat dörren till. Det får framtiden utvisa.

Vi uppmanar därför S att redogöra för hur detta misstag kunde ske, för visst var det just ett misstag som skedde?

Mattias Björlestrand (C)

Liane Blom (L)

Anna Kramer (M)

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel