Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Att kritisera är inte att sprida hat

Mattias Björlestrand (19/8) tycker att jag och ”mina likar” sprider hat! Är det så kärleksfullt att påstå i stället för att bemöta mig i sak?

Annons

Insändare: Predika kärlek istället för att sprida hat

Vi har yttrandefrihet i Sverige så varför ska jag inte få kritisera det jag tycker är fel? Det är inte hat!

Det saken gällde är om övergrepp har stöd inom islam. Det tycker jag. Islam är inte bara religion utan en politisk ideologi.

Sharia som styr allt har nu spridits till våra förstäder där vissa uppträder som shariapolis och till exempel trakasserar kvinnor som inte täcker sig.

Inget muslimskt land har undertecknat FN:s deklaration om mänskliga rättigheter. I stället har man valt Kairodeklarationen där sharia står över allt. Ett krav många muslimer vill införa i Sverige också.

Vad gäller halal kontra dietkost så är halal religiöst (Sverige är sekulärt), dietkost är medicinskt betingat. Du känner uppenbarligen inte till att halalcertifiering har blivit en världsindustri. Inte bara slakten utan slaktaren, slakteriet, transporten, fabriken, butiken, måste certifieras för att duga.

Vad gäller korstågen, som ju upphörde för nästan tusen år sedan, så är det inget jag försvarar annat än att de tog tillbaka land de tidigare förlorat i krig mot islam.

Kristendomen i nutid lär snarare, vänd andra kinden till och älska din nästa, än det vi ser hända där sharia råder.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons