Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Frustrerade V-politiker

Stig Henriksson påstår (22/1) att det i den nya kommunala majoriteten i Fagersta finns makthungriga moderater. Nej, så är det naturligtvis inte utan det är Vänsterpartiet som är frustrerade, besvikna och har svårt att acceptera den nya majoriteten.

Annons

När det gäller poster i nämnder är det kutym att man vid förändrad majoritet i fullmäktige ställer sina platser i presidier till förfogande till den nya majoriteten. Utom alla tvivel har det blivit en politisk förändring av majoritetsförhållandena i Fagersta kommunfullmäktige.

Pia Boiardts yttrande om att S väljer att samarbeta med ”de i Fagersta fogliga Moderaterna” får stå för henne och enskilda politiker inom Vänsterpartiet. M för sin talan i beredningar och nämnder där vi deltar och inte på insändarsidorna. I budgetberedningen har vi upplevt hur V kommer med anklagelser om förvirrad hantering, men budgetprocessen har följt samma rutiner som tidigare år och det har varit tydligt av alla andra inblandande.

Nu är det väl så att alla inom V inte fullt ut har den inställning som marknadsförs men man följer ändå ”his master´s voice”.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons