Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Harold Nilsson jobbar snabbt, mycket och bra

Förbundschef Harold Nilsson arbetar oerhört mycket och med väldigt hög precision.

Annons
Harold Nilsson         Arkivfoto

Harold Nilsson. Putte Dahlström (9/3) ställer några frågor som jag ska försöka besvara.

Först undrar han vilken syn jag har på vanliga dödliga. Eftersom jag inte tror på något liv efter detta tror jag alla människor är vanliga dödliga.

I det anställningsavtal från 1995 som dåvarande kommunalrådet Kjell Olsson (S) och Olavi Viitanen (S) undertecknat står följande att läsa: ”Från samordning från förvärvsinkomst undantas ett årligt belopp motsvarande fyra basbelopp.” Samt ”Ålderspensionen ska samordnas med allmänna pensioner och ska sammanlagt uppgå till 90 procent av lönen vid avgångstillfället.”

Att jag inte per telefon ur minnet kunde citera detta ordagrant är Putte Dahlström kritisk till och det är självklart dåligt av mig.

Vidare frågar Putte Dahlström om jag menar att hur snabbt man löser sina arbetsuppgifter är ett bra kriterium för hur man ska värdera arbete. Svaret är enkelt; ja, det tycker jag absolut.

Lägger man till att Förbundschef Harold Nilsson, bland många bra chefer jag haft förmånen att arbeta med, är den som inte bara arbetar snabbt. Han arbetar oerhört mycket och med väldigt hög precision. Allt detta är egenskaper som ytterst kommit både Fagersta och Norbergs kommuner till stort gagn.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons