Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nejsägarpartiet SD

SD har nu klart deklarerat att man aldrig kommer att representera svensk arbetarrörelse.

Annons
I fokus. Sverigedemokraternas vikarierande partiledare Mattias Karlsson under budgetdebatten i riksdagen. Foto: Henrik Montgomery/TT

Så ni som nu tillhör svensk fackföreningsrörelse och lagt er röst på SD, ni har lagt er röst på ett parti som säger nej till höjd a-kassa till de som så väl behöver detta, ni har även sett till att de som riskerar utförsäkring från sjukförsäkringen inte kan hoppas på att gränsen tas bort.

Ni har sagt nej till en utjämning av skatter på redan beskattade pensioner, för Sveriges fattigpensionärer. Och detta av en enda anledning, enligt vad man själv säger: ”Vi kommer att rösta emot alla regeringar som inte minskar utgifterna för flyktingmottagning”.

Vår undran är var i alliansens budgetförslag hittar man den minskning av utgifter för flyktingmottagning som SD söker. Som vi ser det borde man lagt ner sin röst. De man nu gör är att man sätter hela Sveriges trovärdighet på spel. Man har röstat nej till att ge en ekonomisk förstärkning till dem som behöver det.

Vi i Transport har redan kunna se att våra företrädare i partiet lyssnat på våra argument, då man redan lagt förslag och infört nya regler i våra branscher. Så låt oss nu slåss för de kamrater som har det sämst i samhället, ge det parti som vi en gång startade mandat att fullfölja det man lagt förslag på.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons