Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Samarbeta över partigränserna i Norberg

Jag håller fullständigt med ”Ännu norbergare”. Ge Norberg ett lyft i stället för att skadeglatt tiga, när någon glömmer.

Annons

Kan man inte vara hjälpsam och slå en signal och fråga? Detta kommer ju inte bara att slå hårt mot Petterssons Buss utan även mot Norbergs kommun. För jag tror och förstår att det kommer att bli mycket dyrare om, man anlitar en buss som kommer från en kommun som ligger många mil bort!

Jag håller också med om att det behövs en uppryckning. Vi behöver verkligen duktigt folk, som kan tänka framåt, och som kan få Norberg att växa än en gång.

Jag instämmer med ”Ännu norbergare”: Vakna! Ni som försöker vara duktiga kommunpolitiker. Det behövs krafttag, om vi skall överleva som kommun, och inte fina ord och ursäkter. Det hjälper inte.

Jag anser att man skulle kunna arbeta över partigränserna, för Norbergs bästa!

Jag är socialdemokrat, men jag har insett att tyvärr klarar inte det parti som sitter vid makten att räta upp och göra Norberg till den kommun den en gång har varit. Varför inte ett samarbete över partigränserna? Vi arbetar ju alla för Norbergs bästa och då får man väl lägga prestigen åt sidan ett tag.

Med hopp om en bättre framtid för Norbergs kommun!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons