Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Satsa på Folkets hus

Jag har alltid trott att de som av hävd alltid skulle ställa upp på rätt sida om barrikaderna så klart skulle vara socialdemokraterna. Men icke sa Nicke.

Annons
Hotat. Det har gjorts stora satsningar på Folkets hus, framhåller skribenten. Foto: Emeli Lillbacka/arkiv

Jag tänker på deras ställningstagande i hur Folkets hus framtid skall tänkas se ut.

Vad jag kan konstatera i utlåtandet från Marino Wallsten, Socialdemokraternas kommunalråd i Fagersta, har alla satsningar som gjorts på vår ärevördiga byggnad varit av noll och intet värde. Det är pengar i flera hundramiljonersklassen, som tydligen våra, som vi trodde vänner, kan helt bortse ifrån. Ty någon respekt vad gäller att pietetsfullt förvalta arvet från våra förfäder verkar inte finnas i deras sätt att agera.

Våra vänner från förr typ Park-Gösta med flera, lär i dag inte bara vända sig i sina gravar utan de roterar för att visa vad dom tycker om detta oerhörda skamliga förslag, med tanke på vad ättlingarna ställer till med.

Märk väl att satsningarna gjordes under den tid Fagersta var styrt av Stig Henriksson (V). Jag trodde att det bara kunde bli bättre under en regim styrd av S. Men då hade inte Marino Wallsten visat sitt rätta jag. Han har styrt Fagersta under en kort period och inte imponerat så värst. Detta är enligt min syn första gången han med råge trampat i klaveret. Men det är aldrig för sent att ändra sig och rätta till misstag som i värsta fall kan leda till att man tappar väljarnas förtroende

Nej fortsätt satsa på Folkets hus och den hårt arbetande personalen och belöna dem i deras satsning på att driva en verksamhet till att bli både lönsam och attraktiv för ett framtida Fagersta. Belöna dem i stället för att straffa dem.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons