Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Talande tystnad från Norbergs politiker

Jag skrev en insändare där jag konstaterade att vare sig demokrati eller framtidsvisioner finns i Norberg. Jag riktade mig till alla partier, men talande nog har ingen ledande politiker svarat.

Annons

Det är i närmaste omöjligt att hitta någon ansvarig i Norbergs kommun. Inte ens kommunalrådet Åsa Eriksson har lust att ta ansvar. Hon brukar hävda att det alltid är någon annan som har ansvaret. Det har ingen betydelse om det handlar om äldreomsorg, skolskjutsar eller som nu framtidstro och vindkraft.

Kent Persson (V) brukar vara på hugget men när man ska köra över människor och missbruka demokratin är det kanske bäst att hålla tyst. Tystnaden från Norbergs politiker i den här frågan är så talande och jag uppmanar norbergarna att tänka efter inför framtiden.

Norberg har en lång tradition av självständigt tänkande, av att utveckla nya idéer och inte minst av att samla människor för att arbeta tillsammans.

Aldrig någonsin tidigare har vi haft ledande politiker som är beredda att exploatera kommunen, sälja ut våra tillgångar och medvetet avveckla kommunen. Vindkraft handlar om exploatering, elen säljs med förlust, Vattenfall avvecklar nu en jättepark i Tyskland.

Var är idéerna om framtiden hos kommunfullmäktige i Norberg? Är det är att trakta efter bidrag och stöd från staten?

Jag kräver ett svar av Åsa Eriksson och Kent Persson och vad säger övriga partier i kommunstyrelsen?

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons