Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Det här är vår borg"

Fagersta Södra var nära att tappa en säker seger mot Assyriska FC.

Men allt slutade bra och det blev vinst med 4-3 för Södra i en match där man borde ha avgjort i den första halvleken.

Matchens bästa spelare, Fredrik Eriksson, sa efter matchen:

- Här hemma ska vi inte förlora, det här är vår borg.

Det blev en riktigt intressant och spännande match när Fagersta Södra tog emot Assyriska FC. Det tog en kvart innan vi fick se årets mål, förmodligen.

Hemmalaget fick en hörna som gästernas försvar rensade undan. Bollen kom mot Fredrik ”Frippe” Eriksson som laddade direkt och bollen satt i krysset.

Så långt var det helt hemmalagets match. Efter att gästerna hade satt en frispark i nät till 2-1 började Södra att stressa. 3-2 var paussiffrorna men nog borde Södra ha stängt matchen före paus.

Om Södra var nära att tappa matchen så måste man nog konstatera att domaren tappade den. Man kan nog påstå att nivån varierade onödigt mycket. Det gjorde att hemmalaget fick avsluta matchen med två spelare utvisade.

Matchens bäste, Fredrik Eriksson, sa efter matchen:

– Vi började stressa och gick bort oss i anfallen. I stället för att låta bollen gå ut över kortlinjen så ska vi trots klar ledning spela på snabba avslut. Det gjorde att vi bjöd motståndarna på spelvändningar.

Målskyttar för Södra: Johan Adamsson 2, Fredrik Eriksson, Artur Poghosyan.