Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Det kommer bli en jävla fest"

I kväll hänger Norlie KKV av sig sin hatt på Brukshotellet.

Fest, fullt ös och skön stämning. Det är vad Norlie KKV hoppas på ska infinna sig på Brukshotellet i Fagersta när de kliver upp på scenen i kväll vid midnatt.

Hiphopduon har flera kända låtar i bagaget, de flesta känner nog igen radioplågorna ”Där jag hänger min hatt” och ”Tröjan du hatar”, eller varför inte ”När jag går ner” som spelades flitigt när den släpptes för tre år sedan.

– Det här blir näst sista spelningen för året. Det har gått fort de sista tre åren och nu kommer vi köra lite mer i vårt eget tempo. Efter den här spelningen sticker vi till LA (Los Angeles) och jobbar lite med nya plattan, berättar Sonny Fahlberg, som också går under namnet Norlie i doun.

– Det blir lite som kommer att kännas nytt från skivan vi släppte i augusti och så blandar vi med gammalt.

Har ni varit i Fagersta tidigare?

– Nej faktiskt inte, det blir nytt så det ska bli jävligt kul. Det är alltid roligt att besöka nya platser och det är skönt att inte ha en bild av platsen, utan ta det för det det är.

Killarna hoppas på att det kommer mycket folk och att stämningen blir glad med bra drag.

– Det är ju ett nytt ställe och det är alltid nervöst om det kommer folk och så vidare, säger Sonny Fahlberg.

– Det blir en jävla fest som alltid, vi kommer gå dit och försöka dirigera folks humör åt det positiva hållet. Vi kommer vara jävligt peppande och förhoppningsvis smittar det av sig, vi ger järnet. Sen får man ju se plattan i liveformat också.