Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det stormar kring Lindbäck – då tänker fansen så här

På sociala medier är det ett enda lag som Antonio Lindbäck förknippas med efter kaoset med nuvarande klubben Indianerna och det är hemmaklubben Masarna.

Annons

Indianfansen på NA.se om förartappet:

Tony: ”Tänk om Anton inte haft klubbens stöttning när det blåst som mest då hade han troligen inte kört speedway i dag. Masarna får förutom en världsförare ett knippe problem och oro i klubben om det blir nästa adress ... ”

TK: ”Känns som Antonio vill skapa drama och brytning inför nästa säsong. Sedan blir det Indianernas fel att han skriver på för masarna eller redan gjort. ”

Läs också: Indianernas ordförande talar ut efter Lindbäcks bojkott

Röster från Masfansen på masarna.nu:

Förbryllad i tanken: ”Har en tudelad känsla/tanke när det gäller Antonio. Känns som ett problembarn men är samtidigt väldigt kompetent förare. Vad vill jag ha i Masarna? Vet varken in eller ut vad som är bäst för Masarna och vilken uppställning som drar in mest med publik eller poäng till läktaren/laget. Med eller utan Antonio. Förstår samtidigt situationen också Antonio befinner sig i. Men Antonio är rubrikernas förare och det kanske inte alltid är så positivt.”

Sveno: ”Visst har det varit en del strul runt Antonio, men inte allt kan lastas honom själv. Det är en del strul hos andra också.

Hur som helst så är han en mycket kompetent speedwayförare, och han har Masarna som moderklubb. Det är klart som f-n att han ska välkomnas av både fansen och klubben om han vill komma ”hem” igen. Vi ska vara stolta för Masarnas förmåga att både få fram, och utveckla förare. Och vi ska vara stolta över både Antonio och andra Avestagrabbar som har platser i Elitserien, och naturligtvis även de övriga i laget som har gjort det riktigt, riktigt bra.

Tai Woffinden och Antonio tillsammans i Masarna kan vara det som avgör om Masarna kan köra kvar i Elitserien. Ok, de två kostar förstås en del att ha i laget, men de bör dra en hel del publik till matcherna, samt att de blir en grund för att få till ett slagkraftigt lag i övrigt. Med Tai och Antonio skulle Masarna få ett par som faktiskt kan avgöra en jämn match, i heat 15! Det kan vara något stort på gång igen.

Så, visst ska Masfansen välkomna Antonio hem !”

Hejsan: ”Hoppas verkligen inte Anton är på väg tillbaka till masarna. Inget ont om honom men det stormar onekligen runt honom titt som tätt. Masarna behöver lugn och stabilitet för att etablera sig som elitserieklubb igen och locka tillbaka publik, sponsorer och funktionärer.”

Krönika: Kan Masarna behålla lagdynamiken med stjärnor i laget?

Läs också: Därför skrev världsmästaren på för Masarna

Annons