Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter misslyckade lånet i VSK – nu går mittbacken till Skiljebos tuffaste konkurrent

Mittbacken Carl Ekstrand Hamrén fick sparsamt med speltid under sitt lån från Örebro SK till VSK Fotboll. Nu har 21-åringen skrivit ett flerårigt avtal för Karlslunds IF i division 2 – laget som leder serien som Skiljebo spelar i.

Annons

Carl Ekstrand Hamréns tid i VSK Fotboll blev inte som han tänkt sig.

Redan i förra veckan kunde Carl Ekstrand Hamrén avslöja för Sporten att en övergång till Karlslund var på gång. Detta sedan 21-åringen på eget initiativ sökt sig bort från Västerås SK dit han var utlånad. Anledningen var brist på speltid och att han inte fick förtroendet från tränaren Johan Mjällby.

SE ÄVEN: ÖSK-spelaren återvänder från VSK – kan lånas ut till Karlslund: "Kände att det inte funkar"

Nu är han tillbaka i Karlslund där Carl inledde sin karriär i det framgångsrika P96-laget tillsammans med spelare som Christer Lipovac, Adam Molin, Sebastian Loyola Nydén, Ibrahim Habib, Nabil Osman, Carl Grundel och Pontus Nordström som alla är A-lagsspelare i Karlslund i dag.

Hur känns det att vara tillbaka i Karlslund?

– Det känns jättebra. Att vara tillbaka här i Karlslund blir en nystart och bra möjlighet för mig att få tillbaka motivationen och glädjen till fotbollen. Det känns givetvis extra bra att jag känner halva laget redan då det är mina forna pojklagkompisar som jag fortfarande umgås med, säger Carl till Karlslunds hemsida.

Sportchef Andreas Östby säger till hemsidan:

– Vi är mycket glada att vi nu har kommit i mål med Carl. Han är en spelare som vi i två års tid har försökt få tillbaka till klubben på lån då vi har sett att han fått dåligt med speltid i ÖSKs A-trupp, så därför känns det givetvis extra bra att vi nu har hittat en permanent lösning. Vi är övertygade om att Carl kommer tillföra mycket samt få fortsätta att utvecklas under våra tränare Samuel Wowoah och Jonathan Ederströms vingar.

Ekstrand Hamrén och ÖSK går därmed skilda vägar. Ett "flerårigt avtal" är påskrivet vilket gör mittbacken till Karlslunds spelare permanent.

Mer läsning

Annons