Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skiljebo nära att skrälla mot VSK i försäsongsderbyt

Med bara ett par veckor kvar innan säsongspremiären möttes SSK och VSK
Matchen slutade 3-2 i VSK:s favör.
Men division 2-laget höll jämna steg med favoriten .

Annons

Det var svårspelat, med hård vind, på Hamre IP under söndagen. Men publiken fick ändå se fin fotboll, från båda lagen. Matchen slutade 3-2 till VSK, men det var jämnt in i det sista.

Det var dock VSK:s Filip Tronet som slog in första målet i matchen på en frisparksretur cirka 10 minuter in i matchen. Men Skiljebos Kalle Clinton svarade med att göra mål på en hörna 20 minuter senare.

Filip Tronet var svårstoppad på ytterhögern och fick ytterligare en chans i första halvlek där han klev ifrån Skiljebos försvar och sköt VSK till ledningen igen (2-1).

När det bara återstod minuter av första blev det frispark för hemmalaget och då klev Dervis Grabus fram till bollen och gjorde det kanske snyggaste målet i matchen. Den satte sig rakt i högra krysset och VSK:s målvakt, som klev ett steg åt fel håll, hade inte en chans att nå den.

(+) Läs här vad Grabus säger om målet.

Skiljebos Dervis Grabus gjorde ett av matchens snyggaste mål.

I andra halvlek var det något lamare på plan. Inget av lagen fick riktigt upp tempot och till skillnad från första, som var målrik, blev det bara ett enda mål.

Men det målet gick inte heller av för hackor.

(+) Se alla bilder från matchen här

Örebro-inlånet Karl Ekstrand Hamrén fick retur på en frispark och gjorde en snarlik manöver som Grabus gjorde i första. Ett hårt skott i bortre krysset avgjorde matchen mellan Skiljebo och VSK.

Skiljebo – VSK: 3-2

VSK:s mål: Filip Tronet (2) och Karl Ekstrand Hamrén

Skiljebos mål: Calle Klinton och Dervis Grabus

Mer om matchen kommer inom kort.

Annons